Depanare
  Depanarea presupune in primul rand, o diagnoza preliminara si o evaluare cat mai exacta a costurilor de reparatie.Este ceea ce va putem oferi imediat ce ne contactati.
  Reparam calculatoare, laptop-uri, monitoare, imprimante, echipamente electronice audio-video, echipamente electronice industriale si de automatizare.
  Electronica este prezenta in aproape toate aparatele, asa ca nu strica sa ne contactati inainte de a abandona un echipament defect.
Service IT
  Serviciile noastre, constau in operatiuni de intretinere si depanare a echipamentelor IT: calculatoare, imprimante, retele, servere, etc.
  Oferim consultanta pentru alegerea echipamentelor si a solutiilor software care sa va sustina activitatea.
  Fie ca e vorba despre echipamentul de acasa sau de la birou, conditiile de mediu, virusii informatici sau uzura il pot afecta.Il putem repune in functiune sau il putem optimiza pentru ca activitatea dumneavoastra sa nu aiba de suferit.
Consumabile
  Vedeti scris "Cartuse si incarcari profesionale" pe vitrinele unor magazine, dar de cele mai multe ori nici vanzatorul, nici cumparatorul nu inteleg adevarata valoare a celor afirmate.
  Fiind vorba, in esenta de optimizarea costurilor, este necesara o relatie apropiata, de lunga durata si o analiza atenta din partea furnizorului.
  Clientii nostri ating in acest fel, costuri la consumabile, cu 30% mai mici fata de momentul de inceput.